Ulusoy Elektrik satıştan vazgeçti

Ulusoy Elektrik, bağlı ortaklığı Bozat Elektrik Üretim A.Ş.'nin satışı kararından vazgeçildiğini bildirdi. Ulusoy Elektrik, bağlı ortaklığı Bozat Elektrik Üretim A.Ş.'ninuygun fiyat koşulları ve talebin oluşmadığı nedeniylesatış kararından vazgeçildiğini açıkladı. Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler eyer verildi; Şirketimiz bağlı ortaklığı olan Bozat Elektrik Üretim A.Ş.'nin...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ulusoy Elektrik, bağlı ortaklığı Bozat Elektrik Üretim A.Ş.'nin uygun fiyat koşulları ve talebin oluşmadığı nedeniyle satış kararından vazgeçildiğini açıkladı.
Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler eyer verildi;

Şirketimiz bağlı ortaklığı olan Bozat Elektrik Üretim A.Ş.'nin satışına yönelik olarak uygun fiyat koşulları ve talebin oluşmadığı görülmüştür. Söz konusu uygun fiyat koşulları ve talebin oluşmamasının temel nedeninin, enerji piyasasında son dönemlerde yaşanan ekonomik olumsuzluklar olduğu değerlendirilmiştir. Bu kapsamda, bugün (22/12/2015 tarihinde) yapılan Şirketimiz Yönetim Kurulu toplantısında, Bozat Elektrik Üretim A.Ş.'nin satışı niyetinden vazgeçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar