Ulusoy Elektrik ve Enerjisa arasında anlaşma

Ulusoy Elektrik AŞ, Enerjisa elektrik dağıtım şirketleri grubu ile 6,5 milyon dolarlık sözleşme imzaladı. Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulusoy Elektrik AŞ, Enerjisa dağıtım şirketleri grubu ile orta gerilim şalt malzemeleri sözleşmesini bu yıl da yeniledi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulusoy Elektrik AŞ, Enerjisa dağıtım şirketleri grubu ile orta gerilim şalt malzemeleri sözleşmesini bu yıl da yeniledi.


Enerjisa dağıtım şirketi gruplarından Başkent Elektrik Dağıtım AŞ, Istanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ ve Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ, ile imzalanan 6,5 milyon dolarlık anlaşma doğrultusunda dağıtım şirketlerinin abonelerine kesintisiz elektrik tedariği sağlaması için gerekli olan trafo merkezleri ve yüksek gerilim anahtarlama ürünleri Ulusoy Elektrik’ten tedarik edilecek.


Sözleşme kapsamındaki trafo merkezleri ve yüksek gerilim anahtarlama ürünleri elektrik iletiminden dağıtımına giden süreçte önemli bir köprü görevi görüyor. Bu ürünler 34 bin 500 volt yüksek gerilim ile şehir içerisindeki trafo merkezlerine ulaşan elektriği evlerde kullanılabilecek gerilime düşürüyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar