Ulusoy Un, Birleşmiş Milletler'den ihale kazandı

Ulusoy Un, Birleşmiş Milletler (UNRWA) Buğday Unu tedariği ihalesini kazandığını açıkladı. Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre;Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşutarafından açılan2.166.013,44 dolarlık( 5.848.236,28 Türk Lirası) bedelliBuğday Unu tedariği ihalesininkazanıldığını duyurdu. Ulusoy Untarafından yapılan açıklamada; "Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre; Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu tarafından açılan 2.166.013,44 dolarlık ( 5.848.236,28 Türk Lirası) bedelli Buğday Unu tedariği ihalesinin kazanıldığını duyurdu.

Ulusoy Un tarafından yapılan açıklamada; "Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu (UNRWA) tarafından 12.04.2015 tarihinde açılan Buğday Unu ihalesine vermiş olduğumuz teklif kapsamında firmamız uhdesinde kalan miktar 18.07.2015 ile 06.09.2015 tarihleri arasında Filistin'e teslim edilecektir." denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar