Ulusoy Un'dan 8,36 milyon dolarlık imza

Ulusoy Un, Lübnanlı New Tech Sal ile 8,36 milyon dolarlık ihracat bağlantısı imzaladı... Ulusoy Un, Lübnanlı New Tech Sal ile 8 milyon 355 bin 669 dolarlık ihracat bağlantısı imzaladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ulusoy Un, Lübnanlı New Tech Sal ile 8 milyon 355 bin 669 dolarlık ihracat bağlantısı imzaladı.



Şirket'ten konuyla ilgili KAP'a yapılan bildirimde şu bilgilere yer verildi:


İlgili ihracat bağlantısı 2014 yılında gerçekleştirdiğimiz toplam ihracat tonajımızın %23 ü büyüklüğündedir. Şirketimizin ihracat pazarlarını çeşitlendirme çalışmaları neticesinde yoğunlaştığı Afrika kıtası için önemli bir adım olup müşteri ile olan iş ilişkisinin uzun soluklu olması beklenmektedir.  




Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar