United Biscuits hamlesi ödül getirdi

Uluslararası İş ve Finans dünyasının önde gelen dergisi EMEA Finance, her yıl yayınladığı EMEA Finance Ödülleri listesinin 2014 yılı sonuçlarını açıkladı. Yıldız Holding, United Biscuits satın alımı ile “Best M&A deal in EMEA” /“Yılın En İyi Satın Alma İşlemi Ödülü”ne layık görüldü.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Avrupa, Orta doğu, Afrika Bölgesi (EMEA) sermaye piyasalarında yılın dikkat çeken bankacılık işlemlerinin ödüllendirildiği EMEA Finance Achievement Awards’ta ödüller sahiplerini buldu.



EMEA Finance yayın kurulu, bankalar ve müşterilerinin görüşleriyle belirlenen adaylar arasından yılın en başarılı bankacılık işlemlerini seçti.

 

Bu yıl sekizincisi düzenlenen EMEA Finance Achievement Awards Ödül Töreni’nde “Yılın Bankası”, “Yılın İşlemi” ve “Yılın Danışmanı” ödüllerinin yanı sıra, birleşme ve satın alma borç sermaye piyasaları, sermaye piyasaları, sendikasyon borçları, yeniden yapılanma, özel sermaye,  yapılandırılmış finansman gibi farklı kategorilerde başarılı işlemler ödüllendirildi. 




 Yıldız Holding, birleşme ve satın alma (M&A) kategorisinde “Best M&A deal in EMEA” /“Yılın En İyi Satın Alma İşlemi Ödülü”ne 2014 yılında gerçekleştirdiği ve yıla damgasını vuran United Biscuits satın alımı ile layık görüldü. Ödülü, Yıldız Holding Mali İşler Başkanı (CFO) Dr. Cem Karakaş ve Global M&A ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Nurtaç Ziyal aldı.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar