Uşak Seramik incelemesinde 2 kişiye ceza

SPK, Uşak Seramik'te yapılan inceleme sonucunda Nagihan Yücekaya ve Kayhan Algur'a idari para cezası uyguladı. Sermaye Piyasası haftalık bülteni yayınlandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasası haftalık bülteni yayınlandı. Bültene göre, Uşak Seramik Sanayii A.Ş. ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda, Nagihan YÜCEKAYA’ya ait hesap üzerinden Kayhan ALGUR tarafından Uşak Seramik Sanayii A.Ş. paylarında gerçekleştirilen işlemler sonucunda yönetim etkinliğine sahip olunması sonrasında pay satış bilgi formu düzenlenmeksizin pay satışı gerçekleştirilmesi nedeniyle VI-104.1 sayılı Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği’nin 7’nci maddesi ve i-SPK.128.6 sayılı İlke Kararına aykırılıktan Nagihan YÜCEKAYA ve Kayhan ALGUR’a toplamda 1.234,776 TL idari para cezası uyguladı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar