Vestel teknoloji eğitimi verecek

Vestel, Türkiye'nin ilk yerli akıllı telefonu Venus ile teknoloji eğitimlerine başlıyor. Vestel'den yapılan açıklamaya göre şirket, ücretsiz teknoloji eğitimleri vermeye hazırlanıyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Vestel'den yapılan açıklamaya göre şirket, ücretsiz teknoloji eğitimleri vermeye hazırlanıyor. İlki 25 Aralık 2016 Pazar günü Zorlu Center içerisindeki Vestel mağazasında gerçekleşecek etkinlikte profesyonel eğitimciler tarafından sosyal medya kullanımı öğretilecek.


Vestel, bu proje ile teknolojiyi bireylerin hayatlarının ayrılmaz bir parçası haline getirmeyi, kültürel ve sosyal yaşamlarına teknoloji ile katkıda bulunmayı hedefliyor.


Türkiye'nin ilk yerli akıllı telefonu Venus ailesinin son üyesi V3 5580 ile verilecek eğitimde sosyal medyaya genel bakış, Instagram ve Swarm kullanımı, WhatsApp'tan görüntülü arama gibi eğitimler verilecek.


Öte yandan 25 Aralık 2016 Pazar günü saat 14.00'te gerçekleşecek "Venus'le Sosyal Medya Öğreniyoruz" eğitimlerinde katılımcıları sürpriz hediyeler de bekliyor. Venus teknoloji eğitimleri ilerleyen dönemlerde farklı konularda ve farklı lokasyonlarda devam edecek.


Sınırlı sayıda katılımcının kabul edeceği eğitimlere katılmak isteyenlerin https://www.facebook.com/vestel adresinden veya 0850 393 56 98 numaralı hattı arayarak kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar