Vodafone'lular ceza ödemeden tarife değiştirebilecek

Vodafone faturalılar, Akıl Küpü Tarifeler kapsamında sunulan "Akıllı Tarife Değişikliği" ile kontrat kırma ücreti ödemeden tarife değiştirebilecek.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirket açıklamasına göre, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, faturalı aboneleri için sunduğu Akıl Küpü Tarifeler'i yenilikçi özelliklerle geliştirmeye devam ediyor.


Vodafone Faturalılar'ın mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere bugüne kadar "Akıllı Devretme", "Akıllı Durma", "Akıllı Bilgilendirme", "Akıllı Telefon Teklifleri" ve "Akıllı Uygulamalar" gibi özelliklerle donatılan Vodafone Akıl Küpü Tarifeler'e şimdi de "Akıllı Tarife Değişikliği" özelliği eklendi. Böylece, Vodafone Akıl Küpü Tarifeler arasında kontrat kırma ücreti ödemeden istenilen tarifeye geçmek mümkün olacak. 18 Ocak 2016 itibarıyla Vodafone Akıl Küpü Tarifeler'e gelen aboneler, kontratları olsa dahi istedikleri Akıl Küpü Tarife'ye hiçbir ceza ödemeden geçebilecek.


Vodafone Akıl Küpü Tarifeler içinde yüksek fiyatlı tarifelere geçilebildiği gibi daha düşük fiyatlı tarifelere de hiçbir ceza ödemeden geçilebilecek.


"Abonelerimize cezasız tarife değiştirme özgürlüğü veriyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone Akıl Küpü Tarifeler kapsamında faturalı abonelere mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılayacak akıllı seçimler sunduklarını belirtti. Vodafone olarak, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdikleri tüm faaliyetlerde abonelerin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösterdiklerini dile getiren Uysal, şunları kaydetti:


"Baştan sona yenilediğimiz faturalı portföyümüz Akıl Küpü Tarifeler kapsamında abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak yenilikçi akıllı çözümler sunuyoruz. Şimdi de 'Akıllı Tarife Değişikliği' ile abonelerimize kontratlı olsalar dahi herhangi bir ceza ödemeden tarife değiştirme özgürlüğü veriyoruz. Örneğin mevcut tarifesindeki interneti yetersiz gelen bir abonemiz, kontratının 6. ayındaysa interneti daha bol olan bir tarifeye ücret ödemeden geçiş yapabilecek. Faturalı abonelerimiz bu sayede zamanla artan ihtiyaçları doğrultusunda mevcut tarifeleriyle sınırlı kalmak zorunda olmadan diledikleri Akıl Küpü Tarifesi'ni kullanabilecek.


Ayrıca, müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem çerçevesinde abonenin ihtiyacı zamanla azaldıysa ve artık faturası yüksek geliyorsa daha küçük bir tarifeye geçebilme olanağı da sağlıyoruz. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran yenilikçi çözümler sunmayı sürdüreceğiz."

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar