Yarın bu yollara dikkat!

İstanbul'da yarın düzenlenecek 57. Alay Vefa Yürüyüşü nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul'da yarın düzenlenecek 57. Alay Vefa Yürüyüşü nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 25 Nisan Pazartesi günü Çanakkale savaşlarında kahramanlıklarıyla destanlaşan başta 57. Alay şehitleri olmak üzere Çanakkale şehitlerini anmak, onları yad etmek için düzenlenecek ve...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İstanbul'da yarın düzenlenecek 57. Alay Vefa Yürüyüşü nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.


İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 25 Nisan Pazartesi günü Çanakkale savaşlarında kahramanlıklarıyla destanlaşan başta 57. Alay şehitleri olmak üzere Çanakkale şehitlerini anmak, onları yad etmek için düzenlenecek ve Fatih'te bulunan Mihrimah Sultan Camisinden başlayacak 57. Alay Vefa Yürüyüşü nedeniyle saat 06:00'dan etkinlik bitimine kadar trafiğe kapanacak yollar ve sürücülerin kullanabileceği alternatif güzergahlar belirlendi.


Kapatılacak yollar

Bu doğrultuda, 8 Mayıs Kavşağı'ndan Hz. Halid Bulvarı Mado kavşak istikametine gidiş, Mado kavşağından Eyüp Sultan Bulvarı Rami Yolu katılımı gidiş, Rami Yolu katılımdan Edirnekapı Kara Şehitliği'ne gidiş yönünde yollar trafiğe kapatılacak.


8 Mayıs Kavşağı ve Hz. Halid Bulvarı'ndan gelen ve Eyüp istikametinden Hz.Halid Bulvarı'na gelen akım Silahtarağa Caddesi'ne, Hz.Halid Bulvarı Rami Yolu'na katılımdan itibaren Edirnekapı Kavşağı'ndan gelen akım ise varyanttan Eyüp Sultan Bulvarı'na yönlendirilecek.


Eyüp Sultan Bulvarı Eyüp istikametinden gelen sürücüler ise Hz. Halid Bulvarı-8 Mayıs Kavşağı istikametine devam edecek.




AA

Kategoriler Gündem
Yorumlar