Yataş'tan pay satımı

Bir haftada yüzde 22 artış gösteren YATAS hisselerinin bir kısmı 29 Ekim’e kadar satılacak. ... Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş’den yapılan açıklamaya göre, şirket hissedarlarından Yılmaz Öztaşkın, sahibi olduğu hisse paylarından bir kısmını 29 Ekim tarihine kadar satmayı planlıyor. Yılmaz Öztaşkın’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: Tarafıma ait olan Yatas Yatak ve Yorgan San. Tic. A.S paylarından bir kısmını 29 Ekim...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş’den yapılan açıklamaya göre, şirket hissedarlarından Yılmaz Öztaşkın, sahibi olduğu hisse paylarından bir kısmını 29 Ekim tarihine kadar satmayı planlıyor. 


Yılmaz Öztaşkın’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: 


Tarafıma ait olan Yatas Yatak ve Yorgan San. Tic. A.S paylarından bir kısmını 29 Ekim 2014 tarihine

kadar borsada satış yoluyla satmayı planlamakta olup, Sermaye Piyasası Kurulu II-15.1 sayılı Özel

Durumlar Tebligi kapsamında yaptığım açıklamadır.

Saygılarımla.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar