Yeni Arda Turan'lar Ülker'le yetişecek

Yıldız Holding 270 bin çocuğa sporda destek veriyor. Futbol Federasyonu'yla anlaşma yapan grup, yeni Arda Turan'ların yetişmesini amaçlıyor... İspanya'nın başkenti Madrid'de geçen hafta sonu Türk bayramı vardı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İspanya'nın başkenti Madrid'de geçen hafta sonu Türk bayramı vardı. Basketbolun Şampiyonlar Ligi Final Four'a çıkan Fenerbahçe Ülker Rusların CSKA'sı, Yunanların Olimpiyakos'u ve ev sahibi İspanyollar'ın Real Madrid'iyle birlikte devler liginde yarıştı. 40 yıldır sporun içinde olan Ülker, basketbol kadar futbola da önemli ölçüde yatırım yapıyor. Sekiz yılda çocuklara yönelik projelere 36 milyon liralık bütçe ayıran Ülker, bu sene futbol ve basketbolda yeni projeleri hayata geçirecek. Yıldız Holding Gıda Grubu Başkanı ve Ülker CEO'su Mehmet Tütüncü, "Çocuklara yaptığımız yatırım, onları sporla buluşturmak kadar, altyapının gelişimine de hizmet ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu ile her yaz açtığımız Futbol Köyleri'ne katılan 36'sı erkek 44'ü kız olmak üzere 80 çocuk milli takımlara seçilmeyi başardı. 50 çocuğumuz ise profesyonel kulüplerle sözleşme imzaladı" şeklinde konuştu. 


İSTANBULDA DEV YARIŞ 


Bugüne kadar spor odaklı projelerinden 270 bini aşkın çocuğun faydalandığını kaydeden Tütüncü, Futbol Federasyonu tarafından pilot olarak İstanbul'daki 380 okulun katılımıyla gerçekleştirilecek U-13 futbol ligini destekleyeceklerini de belirtti. 

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar