'Yunanistan'ın ekonomik revizyona ihtiyacı var'

Almanya Maliye Bakanı Schaeuble, Yunanistan'ın borç rahatlatmasına değil bir ekonomik revizyona ihtiyacı olduğunu açıkladı. Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble, Yunanistan'ın borç rahatlatmasına değil bir ekonomik revizyona ihtiyacı olduğunu, çünkü borç yükünde yapılacak her hangi bir azaltımın acil olarak ihtiyaç duyulan reform yapma istekliliğini azaltacağını söyledi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble, Yunanistan'ın borç rahatlatmasına değil bir ekonomik revizyona ihtiyacı olduğunu, çünkü borç yükünde yapılacak her hangi bir azaltımın acil olarak ihtiyaç duyulan reform yapma istekliliğini azaltacağını söyledi. 

   


Schauble, Berlin'de yaptığı konuşmada, "Yunanistan'ın probleminin borç seviyesi olmadığını anlamıyorlar. Yunanistan'ın problemi rekabetin güçlü olmaması ve çalışan bir idare inşa etme kabiliyeti bulunmaması. 

Herkes, bir borç rahatlatmanın Yunanistan'da her şeyi daha iyi yapacağına inanıyor. Ancak borç rahatlatmanın değiştireceği tek şey reform yapma istekliliği olacak" dedi. 

    


Kategoriler Ekonomi
Yorumlar