Ziraat Bankası’na SPK’dan onay

SPK, Ziraat Bankası’nın bono ihracına yönelik başvurusunu onayladı. ... T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin 15 milyar Türk Lirası’na kadar bono ihracına yönelik başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Konuyla ilgili KAP’ta yer alan açıklama aşağıdaki gibidir: İlgide kayıtlı açıklamamız ile Bankamızca, yurtiçinde 15 Milyar Türk Lirası'na kadar farklı vadelerde Türk Lirası cinsinden, bir veya birden fazla ihraç yoluyla...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin 15 milyar Türk Lirası’na kadar bono ihracına yönelik başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. 


Konuyla ilgili KAP’ta yer alan açıklama aşağıdaki gibidir: 


İlgide kayıtlı açıklamamız ile Bankamızca, yurtiçinde 15 Milyar Türk Lirası'na kadar farklı vadelerde Türk Lirası cinsinden, bir veya birden fazla ihraç yoluyla bono ve/veya tahvil ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kuruluna gerekli başvuru yapıldığı ve söz konusu borçlanma araçlarına ilişkin başvurumuzun SPK tarafından onaylanarak 14.01.2014 tarih, 2014/01 sayılı SPK Bülteni'nde yayınlandığı duyurulmuştu.


Bu kapsamda, Bankamızca, 110 gün vadeli 514.120.000.- TL.  ve 152 gün vadeli 187.880.000.- TL nominal değerli bononun nitelikli yatırımcılara ihracı 24.10.2014 valörüyle tamamlanmıştır.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar