Ziraat Bankası'ndan açıklama - 12 Şubat 2018

Ziraat Bankası'ndan açıklama,"Bugün bir basın organında kamu bankalarına ilişkin paylaşılan veriler ve bu verilere dayandırılarak yapılmış olan analiz ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır"dedi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada, bugün bir basın organında kamu bankalarına ilişkin paylaşılan veriler ve bu verilere dayandırılarak yapılmış olan analiz ve yorumların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Bankacılık sektörünün tamamında olduğu gibi kamu bankalarının da tüm mali ve finansal verileri, düzenlemelerin öngördüğü aralıklarla tüm şeffaflığı ile kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır." denildi. 


Ziraat Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, bugün bir basın organında kamu bankalarına ilişkin paylaşılan veriler ve bu verilere dayandırılarak yapılmış olan analiz ve yorumların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 


Açıklamada, "Bankacılık sektörünün tamamında olduğu gibi kamu bankalarının da tüm mali ve finansal verileri, düzenlemelerin öngördüğü aralıklarla tüm şeffaflığı ile kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır. Bu durumun kamuoyu ile paylaşılmasına ihtiyaç duyulmuştur." ifadeleri kullanıldı. 

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar