Ziraat Bankası'ndan borçlanma aracı ihracı başvurusu

Ziraat Bankası 20 milyar liralık borçlanma aracı ihracı için SPK başvurdu... Ziraat Bankası 20 milyar liralık borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ziraat Bankası 20 milyar liralık borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu. 


SPK haftalık bültenine göre Ansa Yatırım Holding 10 milyon 990 bin liralık bedelli, Bantaş Bandırma Ambalaj da 10 milyon 750 bin liralık bedelsiz sermaye artırımı için Kurul'a başvurdu.


Ayrıca Fibabanka 350 milyon dolarlık, Ziraat bankası 20 milyar liralık, Yapı Kredi Yatırım 1 milyar liralık, Korteks Mensucat 400 milyon liralık, Ulusal Faktoring 200 milyon liralık ve Aktif Yatırım Bankası 100 milyon liralık borçlanma aracı ihracı için başvuruda bulundu.


Kurul, Invest AZ Yatırım Menkul Değerler, İnfo Yatırım ve GCM Menkul Kıymetler hakkında yapılan incelemeler sonucunda her birine 78 bin 147 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi. 


Ayrıca "www.ufx.com" adresli internet sitesinde yürütülen faaliyetlere ilişkin olarak suç duyurusunda bulunduğunu duyuran Kurul, 1 tüzel ve 5 gerçek kişiye de toplam 1 milyon 485 bin 627 lira idari para cezası uyguladığını bildirdi.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar