Zorlu Enerji'den Rize'deki HES'e ilişkin açıklama

Zorlu Enerji, Rize'deki İkizdere Regülatörü ve HES kurulu gücünün 26,05 megavattan 24,94 megavata düşürülmesine ilişkin değerlendirme sürecinin devam ettiğini belirtti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ tarafından, Rize'deki İkizdere Regülatörü ve Hidroelektrik Enerji Santrali'nin (HES) kurulu gücünün 26,05 megavattan 24,94 megavata düşürülmesine ilişkin değerlendirme sürecinin devam ettiği belirtildi. 



Zorlu Enerji'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, şirketin, yüzde 100 bağlı ortaklığı Zorlu Doğal Elektrik Üretimi AŞ'ye ait, Rize'nin İkizdere ilçesinde bulunan İkizdere Regülatörü ve Hidroelektrik Enerji Santrali'nin lisansında yer alan 26,05 megavat elektriksel kurulu gücün 24,94 megavata düşürülmesi için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna başvuru yaptığı ifade edildi.


Söz konusu başvuruya ilişkin değerlendirme sürecinin devam ettiği bildirildi.  


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar