Zorlu Enerji'den rüzgar enerjisi projeleri açıklaması

Zorlu Enerji, rüzgar enerjisi projeleri için EPDK'ya yapılan önlisans başvurusu hakkında açıklamada bulundu. Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ'den, rüzgar enerjisine dayalı 523,5 megavatlık 6 projede üretim lisansı almak üzere EPDK'ya yaptıkları önlisans başvurusunun değerlendirme sürecinin devam ettiği bildirildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ'den, rüzgar enerjisine dayalı 523,5 megavatlık 6 projede üretim lisansı almak üzere EPDK'ya yaptıkları önlisans başvurusunun değerlendirme sürecinin devam ettiği bildirildi.

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından KAP'a yapılan bildirimde, "27.04.2015 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden; Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ'nin, rüzgar enerjisine dayalı önlisans başvuruları kapsamında, beş bölgede yer alan altı projede toplamda 523,5 MW kapasite için 49 yıl süreyle üretim lisansı almak üzere Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na yaptığı önlisans başvurusuna ilişkin değerlendirme süreci halen devam etmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar