Zorlu Enerji'den Zorlu Solar açıklaması

Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ, "Zorlu Solar Enerji Tedarik ve Ticaret Anonim Şirketi" unvanlı şirketin kuruluşuna ilişkin tescil işlemlerinin İstanbul Ticaret Sicili nezdinde dün itibarıyla tamamlandığını bildirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada, "10 Mart 2016 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden, 'Zorlu Solar Enerji Tedarik ve Ticaret Anonim Şirketi' unvanlı şirketin kuruluşuna ilişkin tescil işlemleri İstanbul Ticaret Sicili nezdinde 28.03.2016 tarihi itibarıyla tamamlanmıştır" ifadelerine yer verildi.


Açıklamada, edinilen finansal duran varlığın faaliyet konusunun yurt içinde ve yurt dışında güneş enerjisinden elektrik üretmek, solar fotovoltaik (PV) panelleri kiralamak, satmak, satın almak, ihraç etmek, bunları çatılara yerleştirmek ve buna ilişkin her türlü kurulum hizmeti ve danışmanlık hizmeti vermek ve yurt içinde elektrik enerjisi ve/veya kapasite toptan alım ve satım faaliyetlerinde bulunmak olduğu belirtildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar