10 Mayıs 2020 Dolar - Euro ne kadar oldu?

Güncel dolar TL kuru her gün olduğu gibi bugün de en çok merak edilip araştırılanlar arasında yer alıyor. Özellikle ekonomi gündemini takip edenler dolar TL kurunda hafta içi kaydedilen hızlı yükselişin ardından güncel dolar TL kurunu merak edip araştırıyor. Peki, dolar, ne kadar, kaç TL? İşte, güncel dolar TL kuru…

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Dolar TL kuru 10 Mayıs Pazar günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, bugün dolar ne kadar, kaç TL? Hemen belirtelim ki, hafta sonu piyasalar kapalı olduğu için dolar TL kuru bir önceki kapanış değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.


Hafta içerisinde 7,24 TL seviyelerine kadar çıkan Dolar aşama aşama gerileyerek 7,08 TL seviyelerine kadar indi. Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre 10 Mayıs 2020 Pazar günü Dolar’ın 7,08 TL olduğu aynı dakikalarda Euro kuru ise 7,69 TL seviyelerinde bulunuyor.


Kurlar arasında en yüksek değere sahip yabancı para birimleri arasında bulunan İngiliz Sterlini ise hafta içerisinde 9 TL’lere kadar yükselmişti, bugün ise 8,83 TL seviyesinden işlem görüyor. İşte diğer döviz kurlarındaki güncel veriler…


İngiliz Sterlini 8,83 TL  
İsviçre Frangı 7,29 TL
Japon Yeni 0,06 TL
Suudi Arabistan Riyali 1,87 TL
Norveç Kronu 0,69 TL
Danimarka Kronu 1,02 TL
Avustralya Doları 4,61 TL
Kanada Doları 5,06 TL
İsveç Kronu 0,72 TL 


Döviz kurlarının yeni haftaya nasıl başlayacağı ise 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

Kategoriler Ekonomi
Yorumlar