14 Mayıs Müge Anlı canlı izle: Ecrin bebek bulundu mu Ecrin kaçırıldı mı?

Günlük realty Show programında çığır açan Müge Anlı’nın 14 Mayıs programını canlı izle… 14 Mayıs’ın gündeminde ise 1,5 yaşındaki Ecrin bebek var. Ecrin bebek olayında son gelişme ne? Ecrin bebek kaçırıldı mı, Ecrin bulundu mu? Detaylar haberimizde…

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Müge Anlı ATV canlı izle 14 Mayıs… ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Mayıs 2019 tarihli bugünkü bölümüyle yine vatandaşları ekranları başına kilitlemeyi başardı.

ATV'de canlı yayınlanan Müge Anlı'yı canlı izlemek isteyenler internette canlı yayın linki arıyor. Müge Anlı canlı izle 14 Mayıs! İşte 1,5 yaşındaki Ecrin'i arama çalışmalarında son gelişmeler! Müge Anlı canlı yayın!

ATV Müge Anlı canlı izle 14 Mayıs! 1,5 yaşındaki Ecrin'e ne oldu?

Müge Anlı canlı izle 14 Mayıs! Başarılı sunucu Müge Anlı'nın sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde 1,5 yaşındaki Ecrin'i arama çalışmaları sürüyor. 14 Mayıs 2019 tarihli Müge Anlı canlı yayınını izlemek isteyenler de internette ATV'yi canlı izlemenin yollarını araştırıyor. 7 gündür kayıp olan Ecrin'in başına ne geldiği ve tüm detaylar haberimizde... Müge Anlı canlı izle 14 Mayıs! ATV canlı yayın!

ATV MÜGE ANLI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

1,5 yaşındaki Ecrin'e ne oldu?

Samsun'da 7 gündür kayıp olan Ecrin hakkında ortaya korkunç iddialar atılıyor. Kaşla göz arasında evden kaçarak ormana gitmiş olabileceği düşünülen 1,5 yaşındaki Ecrin bebeğin yaşadığı bölgenin dik yamaçlardan oluşması da akıllara oradan düşerek hayatını kaybetmiş olabileceğini getiriyor. Öte yandan Ecrin'in kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde de durulurken, Ecrin'in amcası canlı yayında soruları yanıtlıyor.

Ecrin bebeğin üvey amcası Özkan Kurnaz'ın öfke problemi olması ve Ecrin'in babasına daha önce bıçak çekmiş olması, Ecrin bebeğin son görüldüğü ismin Özkan Kurnaz olduğu da göz önüne alındığında, Ecrin Kurnaz'a bir şey yapmış olabileceğini düşündürtüyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te günün konusunu izlemek için yukarıda bulunan ATV canlı yayın linkine tıklamanız yeterli.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Konular Müge Anlı
Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar