15 Nisan 2020 çeyrek-gram altın fiyatları ne kadar oldu?

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları bu seyrini günden güne artırıyor. Bugün güne 379 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda 380 liradan alıcı buluyor. Çeyrek altın 621, Tam altın da 2.483 liradan işlem görüyor. Altının ons fiyatı ise 1.727 lira seviyelerinde.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Altın fiyatları günden güne artmaya devam ediyor. Gram altın ve çeyrek altın fiyatları son zamanların en yüksek rakamına ulaştı. Dün altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 381 liradan işlem görüyordu. Çeyrek altın 625 lira, Tam altın da 2.498 liradan satılıyordu.

Bugün güne 379 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda 380 liradan alıcı buluyor. Çeyrek altın 621, Tam altın da 2.483 liradan işlem görüyor.

Altının ons fiyatı ise 1.727 lira seviyelerinde.

Analistler, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının ABD ve  Avrupa'nın bazı bölgelerinde hız kaybetmesine karşın piyasalarda temkinli havanın  varlığını sürdürdüğünü, Kovid-19 salgınına ilişkin haber akışının varlık  fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ettiğini belirtti.

Öte yandan bugün yurt içinde bütçe dengesi ve konut satış istatistikleri, yurt dışında ise ABD'de sanayi üretimi başta olmak üzere yoğun veri gündeminin takip edileceğini kaydeden analistler, Kovid-19 salgınına ilişkin haber akışının da piyasaların yönü üzerinde belirleyici olacağını söyledi.

 

Kategoriler Altın
Yorumlar