2 hisseyi 'favori'lerine ekledi

Ak Yatırım, Anadolu Efes'i 26 TL hedef fiyat, Migros'u 27 TL hedef fiyat ile en çok beğendiği hisseler listesine ekledi. Ak Yatırım, değişiklikler sonrası en çok beğendi hisseleri; Anadolu Efes,  Garanti, İş Bankası, Koç Holding, Koza Altın, Migros, Pegasus ve Tüpraş olarak sıraladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ak Yatırım, Anadolu Efes'i ve Migros'u en çok beğendiği hisseler listesine ekledi.

Ak Yatırım, konu ile ilgili raporunda, Tekfen'i en çok beğendiği hisseler listesinden çıkardıklarını kaydetti.

CANLI BORSA EKRANI... HİSSELERİ TAKİP ET

Raporda şu değerlendirme yapıldı:

 "Anadolu Efes ve Migros'u en çok beğendiğimiz hisseler listesine ekliyor, Tekfen'i en çok beğendiğimiz hisseler listesinden çıkarıyoruz.

Anadolu Efes: Geçmiş çarpanlarına kıyasla iskontolu işlem gören hissede, özellikle yurt dışı operasyonlarda son dönemde yaşanan güçlü toparlamanın fiyatlanmadığını düşündüğümüz için Anadolu Efes hissesini en çok beğendiğimiz hisseler listesine ekliyoruz.

Migros: Migros'un güçlü operasyonel performansının düşen faiz ortamı ve TL'nin stabilizasyonu ile desteklenmeye devam edeceğini düşünüyoruz.

Tekfen Holding: Hisse için uzun vadeli olumlu görüşümüzü korurken, kısa vadede yeni inşaat projesi kazanmı ve/veya gübre marjlarında iyileşme olmadığı sürece piyasa üzeri getiri elde edemeyeceği düşüncesi ile en çok beğendiğimiz hisseler listesinden çıkarıyoruz.

Değişiklikler sonrası en çok beğendiğimiz hisseler: Anadolu Efes,  Garanti, İş Bankası, Koç Holding, Koza Altın, Migros, Pegasus ve Tüpraş olarak sıralanmaktadır.

 

AEFES ANADOLU EFES BIRACILIK VE MALT SANAYII A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 151.2
Satış 151.3
Değişim 3.5%
Son Değer 151.2
En yüksek 151.3
En düşük 147.5
Haftalık Değişim -2.1359%
Aylık Değişim -2.8901%
Yıllık Değişim 9.9636%
MGROS MIGROS TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 408
Satış 408.75
Değişim -0.75%
Son Değer 408.25
En yüksek 417.75
En düşük 407
Haftalık Değişim -6.5789%
Aylık Değişim -17.2326%
Yıllık Değişim 21.8656%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Konular Hisse Senedi
Kategoriler Borsa
Yorumlar