31 Mart 2020 çeyrek - gram altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatlarında hareketlilikler devam ediyor. Özellikle yatırım olarak altın almak isteyenler başta çeyrek altın, gram altın ve yarım altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları merak edenler için haberimizin içerisinde yer alıyor…

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Gram altın fiyatı dün güne yükselişle başlamasının ardından, tarihi zirveleri gördükten sonra günü 343 liradan tamamlamıştı. Çeyrek altın 521 lira, Cumhuriyet altını da 2.142 liradan satılıyordu.

Bugün ise güne 342 lira seviyelerinde başlayan gram altın, saat 09.33 itibarıyla 342 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 521 lira, Cumhuriyet altını da 2.142 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise 1.614 dolarda dengelendi.

Öte yandan, analistler, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkilerini azaltmak için dünya genelinde atılan adımlara karşın vaka ve ölüm  sayısının artmaya devam ettiğini belirterek, sürece dair kontrol mekanizmalarının tamamen virüsün seyrine bağlı olması ve bu paralelde oluşan belirsizliklerin konuya ilişkin endişelerin gündemde kalmasına yol açtığını vurguluyor.

Bugün yurt içinde dış ticaret istatistikleri, yurt dışında ise Çin'de imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI), Euro Bölgesi'nde enflasyon ve ABD'de tüketici güveni başta olmak üzere veri gündemi takip edilecek.

 

Kategoriler Altın
Yorumlar