5 şirketten 1,3 milyon lotluk hisse geri alımı
Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamalara göre bugün 5 şirket toplam 1 milyon 322 bin 785 lot hisse geri alımı gerçekleştirdi. En yüksek geri alımı 600 bin lot ile Enerya Enerji yaptı.
Abone ol
Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamalara göre bugün 5 şirket toplam 1 milyon 322 bin 785 lot hisse geri alımı gerçekleştirdi.
En yüksek geri alım işlemi 600 bin lot ile Enerya Enerji tarafından yapılırken, Bor Şeker 300 bin lot, Ahlatcı Doğal Gaz ise 227 bin 463 lot hisse geri aldı.
Geri alım yapan şirketler
Gün içinde hisse geri alımı gerçekleştiren şirketler ve işlem adetleri şöyle:
Mercan Kimya (MERCN): 45 bin 322 lot
Ahlatcı Doğal Gaz (AHGAZ): 227 bin 463 lot
Enerya Enerji (ENERY): 600 bin lot
Ekim Turizm (EKIM): 150 bin lot
Bor Şeker (BORSK): 300 bin lot
Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.