7 şirket için ‘AL’ tavsiyesi

Ünlü & Co, 7 şirketin hisselerinin yer aldığı bir model portföy oluşturdu. Model portföyde Garanti Bankası, YKB, Petkim, TAV Havalimanları, Migros, Sona Sanayi ve Ülker Bisküvi yer aldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Model portföyünde yer aldığı hisseler için tavsiyesini 'al' olarak  belirleyen Ünlü & Co, Garanti Bankası için fiyat hedefini 11,75 TL, YKB için 3,15 TL, Petkim için 5,30 TL, Migros için 19,41 TL, TAV Havalimanları için 34,70 TL, Soda Sanayi için 9,50 TL ve Ülker Bisküvi için 26,00 TL olarak duyurdu.

Ünlü & Co yayınladığı raporda BIST 100 için gelecek 12 ay dip-tepe endeks hedefini 120.318 olarak belirledi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar