9 ayda yüzde 63 getiri sağladı, 'en beğendiği hisseler' listesinden çıkardı

Yatırım Finansman, daha önce en beğendiği hisseler listesinde yer alan Arçelik'i Temmuz sonundan bu yana yüzde 63 getiri sağlaması sonrasında çıkarma kararı aldı...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Yatırım Finansman, en beğendiği hisseler listesinden Arçelik'i çıkardı.

Arcelik'in listeden çıkarılmasında, listeye dahil edildiği Temmuz sonundan bu yana yüzde 63 getiri sağlaması gösterildi.

Yayınlanan raporda, potansiyel yukarı hareket imkanının yüzde 9'a daralması nedeniyle kar realizasyonu tercih edildiği belirtildi.

Yatırım Finansman'ın model portföyünde Migros, Erdemir, Medikal Park. BİM, Mavi Giyim, Anadoli Sigorta, Alarko Holding, Tekfen Holding ve Tüpraş yer almaya devam ediyor.

Model portföy yıl başından bu yana BIST100'ün yüzde 9,1 üzerinde getiri sağladı.

Alış 162.6
Satış 162.7
Değişim 1.2%
Son Değer 162.7
En yüksek 163
En düşük 158.2
Haftalık Değişim -3.2699%
Aylık Değişim 9.9324%
Yıllık Değişim 26.6147%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar