Abdullah Avcı Beşiktaş ile anlaştı

Beşiktaş ile Abdullah Avcı görüşmesinde sıcak gelişme yaşandı!

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Beşiktaş ile Abdullah Avcı görüşmesinde sıcak gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın Abdullah Avcı ile anlaştığı. Abdullah Avcı'dan boşalan İstanbul Başakşehir teknik direktörlük görevine Okan Buruk'un geleceği bildirildi.

TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. Haberde Abdullah Avcı'nın, Başakşehir'le yollarını ayırmak için görüştüğü kaydedildi.

Süper Lig'de uzun süre lider bulunan Başakşehir, 33. haftadaki Galatasaray maçıyla şampiyonluğu sarı-kırmızılılara kaptırmıştı. Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına geçmesiyle birlikte yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın, Avcı ile bir süredir görüşüyordu.

Okan Buruk Başakşehir'e mi?

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal ve başkan yardımcısı Ali Zeki Saruhan, İstanbul'da Okan Buruk ile bir görüşme gerçekleştirmiş. Ardından kulüp basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, görüşmeyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Teknik direktör Okan Buruk ile anlaşma sağlayamadık. Okan hocamızla seneye beraber olamayacağız. Ailevi koşullar gereği teklifimize teşekkür etti." ifadelerini kullanmıştı.

Kategoriler Gündem
Yorumlar