Ağustos vadeli endeks kontratı güne primli başladı

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda ağustos vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, açılışta yaklaşık yüzde 0,3 artışla 121.900 puana yükseldi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

VİOP'ta Ağustos vadeli endeks kontratı, açılışta en yüksek 122.050 puanı görmesinin ardından önceki kapanışın 350 puan üzerinde, 121.900 seviyesinde işlem görüyor.

Dün satıcılı bir seyir izleyen endeks kontratı, günü yüzde 2,9 azalışla 121.550 puandan tamamlamıştı.

Analistler, bugün yurt içinde sanayi üretimi, yurt dışında ise ABD'de konut başlangıçları başta olmak üzere veri takviminin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan endeks kontratında 121.200 ve 118.500 seviyelerinin destek, 125.500'ün direnç konumuna geldiğini kaydetti.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar