Akbank’tan ihracata 36 milyar TL’lik destek

Akbank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tugal, ‘İhracatçının Gücü Paketi'yle 2.000'e yakın ihracatçımıza yaklaşık 36 milyar TL tutarında finansman desteği sağladık’ dedi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Akbank İhracatçı Buluşmaları'nın Bursa'da gerçekleştirilen  ikincisinde, Türkiye ve dünyadaki ihracatı etkileyen dinamikler,  gelişmeler ve fırsatlar paylaşıldı. Dünya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Güldağ moderatörlüğünde  Akbank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tugal, Akbank Başekonomisti Fatma Melek, Dünya Gazetesi Araştırma Direktörü ve Arel Üniversitesi Öğretim Üyesi Bader Arslan ve FCI'ın Orta ve Doğu Avrupa ile Orta Doğu'dan sorumlu Direktörü Betül Kurtuluş'un panelist olarak katıldığı toplantı  ihracatçılar tarafından büyük ilgi gördü.

Toplantı kapsamında yaptığı açıklamasında Akbank Ticari  Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tugal "Türkiye'nin  geleceğine inanıyoruz. Ülkemizin hak ettiği ihracat atılımını hep  birlikte başaracağız. İkincisini Bursa'da düzenlediğimiz bu  toplantıları, ülkemizin dört bir yanında düzenleyerek tüm  ihracatçılarımıza ve yarının potansiyel ihracatçılarına ulaşmayı  hedefliyoruz. Türkiye ekonomisinin büyümesinin itici gücü olan  ihracatı desteklemek için Akbank üzerine düşeni yapmaya devam ediyor.

Bu sene başında ihracatçılarımızın ihtiyaç duyabileceği birçok konuyu  barındıran İhracatçının Gücü Paketi'nin lansmanını yaptık. Paket çok  ses getirdi  2.000'e yakın ihracatçımıza yaklaşık 36 milyar TL  tutarında finansman desteği sağladık.’ dedi.

 

 

Alış 57.45
Satış 57.5
Değişim -2.85%
Son Değer 57.45
En yüksek 60.85
En düşük 57.45
Haftalık Değişim -8.0799%
Aylık Değişim 22.8088%
Yıllık Değişim 64.1536%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar