Akiş GYO Genel Müdürü Gökşin Durusoy'dan temettü açıklaması

Akiş GYO Genel Müdürü Gökşin Durusoy, 2019’da enflasyonun üzerinde bir ciro artışı olacağını söyledi. Temettüyle ilgili de konuşan Durusoy gerekli şartları karşılamaları durumunda temettü dağıtmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Akiş GYO (AKSGY) Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Bloomberg HT’de katıldığı canlı yayında şirketle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AKSGY HİSSESİNDE SON DURUM (TIKLA)

2019'da enflasyonun üzerinde bir ciro artışı olacağının altını çizen Durusoy, ‘Hedefimiz borçluluk oranını 2-3 yıl içinde 200 milyon dolar seviyesine indirmek’ dedi.

AKİŞ GYO TEMETTÜ VERECEK Mİ?

Yatırımcıların merak ettiği konuların başında ise Akiş GYO’nun kar payı verip vermeyeceği sorusu. Konuyla ilgili Durusoy, ‘Kar ettiğimiz sürece minimum temettü tutarımızı dağıtmaya devam edeceğiz’ açıklamasında bulundu.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar