Aksa AKSA hisse yorumu ve teknik analizi

Ahlatcı Yatırım tarafından hazırlanan AKSA hisse analizinde, hissedeki yükselişin sürmesi halinde 7,44 ve 7,67 TL direnç seviyelerinin gündeme gelebileceğinin altı çizildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

"Temmuz ayı başında yıl içi zirvesi olan 8,19 TL’yi gören AKSA paylarının Eylül ayı başında ise 6,55 TL’ye kadar geri çekildiği dikkat çekiyor.

Bu seviyede dip yaptıktan sonra aybaşında yan beri  yönünü yukarı çeviren ve yükseliş kanalına giren hisse Fibo %38,20  seviyesine denk gelen 7,18 TL seviyesini geçmekte zorlanıyor.

Geçtiğimiz haftadan sonra bugünde bu seviyesinin üzerine test eden hissede yükselişin sürmesi halinde 7,44 ve 7,67 TL direnç seviyeleri  hedef konumunda bulunuyor. Hissede olası geri çekilmeler görmemiz  durumunda ise 7,02 ve 6,94 TL destek seviyelerini takip edeceğiz.

Destekler: 7,02 / 6,94 / 6,85

Dirençler: 7,44 / 7,67 / 7,80 "

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar