Alternatif Bank'tan yüzde 1,04'ten başlayan Yılbaşı Kredisi

Alternatif Bank, Yılbaşı Kredisi'ni kullanmak isteyen müşterilere yüzde 1,04'ten başlayan faiz oranları ve 60 aya varan vadelerde hizmet sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler Alternatik Bank şubelerini ziyaret edebilir.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Alternatif Bank, Yılbaşı Kredisi'ni kullanmak isteyenler, yüzde 1,04'ten başlayan avantajlı faiz oranları ve esnek ödeme koşullarıyla 60 aya varan vadelerden yararlanabiliyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Alternatif Bank, yeni yıla girmeye sayılı günler kala düzenlediği kampanyayla müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmak amacıyla Yılbaşı Kredisi sunuyor.

Alternatif Bank'ın avantajlı Yılbaşı Kredisi'ne tüm şubelerinden başvuruda bulunulabiliyor. 

Alternatif yılbaşı kredisi hesaplama

Yapı Kredi güncel konut kredisi hesaplama

ING konut kredisi hesaplama

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar