20 Haziran 2022 Dolar Euro ne kadar?

Dolarda son durum 20 Haziran 2022 Pazartesi günü, yani piyasaların açıldığı haftanın ilk gününde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Rusya Ukrayna savaşı sonrası dolar ve eurodaki son durum yakından takip edilmişti. 17 TL sınırını geçmiş olan dolarda ibre bugün yukarıyı gösteriyor. Peki 20 Haziran'da dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? Dolar bugün kaç TL, euro kaç TL? İşte son rakamlar.

Dolar ve Euro'da son durum vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru uzun süredir 17 lira sınırına yakın seyretmeyi sürdürmüştü. Vatandaşlar ve yatırımcılar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Hafta boyu anlık değişim gösteren dolar 20 Haziran'da yukarı yönlü ibreyi gösteriyor. Peki 20 Haziran 2022 tarihinde dolar ne kadar, bugün euro ne kadar oldu?

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Koton'un halka arz sonuçları açıklandı BofA, o hissede yüklü alım yaptı Son 5 halka arzın en çok kazandıranı o hisse oldu Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot verir? O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı