200 milyon TL'lik tahvil ihracına 40 milyon TL finansman

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Migros'un (MGROS) 200 milyon TL'lik tahvil ihracına 40 milyon TL finansman sağladı. Investing’de yer alan habere göre EBRD geçen yıl da Migros'un 46 milyon TL'lik tahvil ihracına 9 milyon TL finansman sağlamıştı.

Investing’de yer alan habere göre EBRD geçen yıl da Migros'un 46 milyon TL'lik tahvil ihracına 9 milyon TL finansman sağlamıştı.


EBRD'den yapılan açıklamada ilgili finansmanın bankaların borçlanma koşullarını sıkılaştığı bir ortamda alternatif bir finansman kaynağı yarattığını ve borçlanma piyasalarının derinleşmesine katkı sağlayacağı belirtildi.


EBRD Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner, Ocak ayı sonunda yaptığı açıklamada, 2018'de Türkiye'de 34 projeye 1 milyar euro yatırım yaptılarını; 2019'da da yaklaşık 1 milyar euro yatırım öngördüklerini söylemişti.

BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler