7 bölge 7 üniversite eğitimleri başlıyor

Üniversite öğrencilerine yönelik ‘7 Bölge 7 Üniversite Sertifikalı Eğitim Seminerleri’nin dördüncüsü başlıyor. Kurulumuz tarafından ilk kez 2011-2012 eğitim-öğretim yılı döneminde, sermayepiyasalarına yönelik bilgi ve farkındalığın arttırılması amacı ile üniversitelerin İktisadi ve İdariBilimler Fakültesi (İİBF) öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ‘7 Bölge 7 ÜniversiteSertifikalı Eğitim Seminerleri’ nin bu akademik yılda dördüncüsü...

Kurulumuz tarafından ilk kez 2011-2012 eğitim-öğretim yılı döneminde, sermaye piyasalarına yönelik bilgi ve farkındalığın arttırılması amacı ile üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ‘7 Bölge 7 Üniversite Sertifikalı Eğitim Seminerleri’ nin bu akademik yılda dördüncüsü yapılmaktadır.


‘7 Bölge 7 Üniversite Sertifikalı Eğitim Seminerleri’, belirlenen üniversitelerde üç günlük bir program olarak uygulanmakta olup, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yanı sıra Borsa İstanbul A.Ş., Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ve Takasbank’tan eğitimcilerin katılımı ile sermaye piyasası ve sermaye piyasası kurumları hakkında detaylı ve uygulamalı bilgiler aktarılıyor.


Seminere katılan tüm öğrencilere katılım sertifikası verilmekte ve katılımcılar arasından seçilecek öğrencilere seminer veren kurumlarda staj/eğitim imkanı tanınıyor.


‘7 Bölge 7 Üniversite Sertifikalı Eğitim Seminerleri’ kapsamında, 2014-2015 akademik takviminde yer alan üniversiteler ise aşağıdaki gibidir: 


Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi


Elazığ Fırat Üniversitesi


Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi


Kilis 7 Aralık Üniversitesi


Konya Selçuk Üniversitesi


Çorum Hitit Üniversitesi


Kocaeli Üniversitesi


BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler