ACSEL'de sular durulmuyor

ACSEL, günü 38.80 TL fiyatla 7600 lot işlem hacmiyle kapattı. Güne 38,55 TL fiyatla başlayan ve yüzde 5,89 artışla ilk seansı 39,55 TL’den kapatan ACSEL hissleri, gün içindeki hareketliliğiyle dikkat çekti.

Güne 38,55 TL fiyatla başlayan ve yüzde 5,89 artışla ilk seansı 39,55 TL’den kapatan ACSEL hissleri, gün içindeki hareketliliğiyle dikkat çekti. Bugün yüzde 3.88 değer kazanan ACSEL hisseleri, seansı 38.80 TL fiyatla 7600 lot işlem hacmiyle kapattı. Seans sonunda toplam lot ise 29.812 olarak kaydedildi. 
Şirket tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan herhangi bir özel durum açıklaması olmamasına rağmen gün içinde yaşanan bu yükseliş yatırımcının kafasını karıştırıyor. Hissede gözlenen bu ani ve hızlı yükseliş üzerine şirket tarafından KAP’a açıklama iletilmesi beklenmesine rağmen şu ana kadar şirketten herhangi bir açıklama yapılmış değil. Bu yükselişin SPK denetçilerine ve BİST Denetim ve Gözetim Kurulu’na nasıl takılmadığı da merak edilen konuların başında geliyor.

BofA'nın dün en çok alım yaptığı 5 hisse BofA dün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı BofA'nın geçen hafta aldığı 2 hisse dikkat çekti BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı