Akiş GYO Genel Müdürü Gökşin Durusoy'dan temettü açıklaması

Akiş GYO Genel Müdürü Gökşin Durusoy, 2019’da enflasyonun üzerinde bir ciro artışı olacağını söyledi. Temettüyle ilgili de konuşan Durusoy gerekli şartları karşılamaları durumunda temettü dağıtmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Akiş GYO (AKSGY) Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Bloomberg HT’de katıldığı canlı yayında şirketle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AKSGY HİSSESİNDE SON DURUM (TIKLA)

2019'da enflasyonun üzerinde bir ciro artışı olacağının altını çizen Durusoy, ‘Hedefimiz borçluluk oranını 2-3 yıl içinde 200 milyon dolar seviyesine indirmek’ dedi.

AKİŞ GYO TEMETTÜ VERECEK Mİ?

Yatırımcıların merak ettiği konuların başında ise Akiş GYO’nun kar payı verip vermeyeceği sorusu. Konuyla ilgili Durusoy, ‘Kar ettiğimiz sürece minimum temettü tutarımızı dağıtmaya devam edeceğiz’ açıklamasında bulundu.

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler BofA, o hissede yüklü alım yaptı