Aksa Akrilik'in kârı ne kadar oldu?

Aksa Akrilik, ocak-eylül dönemine ilişkin konsolide faaliyet sonuçlarını açıkladı. Şirketin 2018'in ocak-eylül döneminde 34 milyon lira düzeyinde bulunan net kârı, bu yılın aynı sürecinde 221 milyon liraya çıktı.

Aksa Akrilik, ocak-eylül dönemine ilişkin konsolide faaliyet sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirket, bu yılın 9 aylık döneminde 221 milyon lira net kar elde etti. Aksa Akrilik'in net karı, geçen yılın ocak-eylül döneminde 34 milyon lira düzeyinde gerçekleşmişti. Bu da şirketin net karının geçen bir yıllık süreçte 6,5 katına çıktığını ortaya koydu.

2.7 milyar ciroya ulaştı

Bu yıl 2,7 milyar lira ciroya ulaşan Aksa Akrilik, yüzde 16'lık faiz, amortisman ve vergi öncesi kar (FAVÖK) marjıyla karlılığını destekledi. Aksa Akrilik'in 2018'in ocak-eylül döneminde yüzde 45 düzeyinde bulunan ihracat oranı ise bu yılın aynı sürecinde yüzde 48'e çıktı.

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler Bir şirket rekor bedelsiz kararı aldı