Aldatma Oranı En Yüksek 10 Meslek

Hileye neden başvururuz hiç düşündünüz mü? Bazen olduğumuz konum ya da sahip olduklarımız bize yeterli gelmez ve fazlasını kazanmak isteriz daima. Bu sebeple oynadığımız basit bir oyunda bile hileye başvururuz. Zamanla içimizdeki bu dürtü bizde alışkanlığa döner ve karşılaştığımız her güçlükte yalana, hileye sığınız. Dünya, hala kadınların mı yoksa erkeklerin mi daha yalancı olduğunu tartışıyor. Bu duruma cinsiyetin etkisi ne ölçüdedir bilinmez ama yalan, aldatma ve hile ne yazık ki hayatımızın bir parçası.

10-Bilgi İşlem Çalışanları

Boşanma oranları raporları gösteriyor ki internet, aldatma ya da aldatılma durumunun en büyük sebebi. Sosyal medya ve sohbet odaları, normalde mümkün olmayacak birçok kişi ile bağlantı kurmaya imkan veriyor. Sonuç böyle olunca da yeni biriyle tanışmanız sadece saniyelerinizi alıyor. Bilgi işlem çalışanları herkesten fazla internette zaman harcadığı için olası tuzaklara düşmeleri daha da artıyor.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Koton'un halka arz sonuçları açıklandı BofA, o hissede yüklü alım yaptı Son 5 halka arzın en çok kazandıranı o hisse oldu BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot verir?