Altın Fiyatlarına yönelik piyasa görüşleri

Allianz’ın Yapı Kredi Portföy ile birlikte hazırladığı piyasa değerlendirmesinde, altın ve sabit gelirli TL varlıklarına yönelik görüşlerini paylaştı.

Devam eden jeopolitik riskler ve girilen küresel faiz indirim döngüsü bu varlık sınıfını desteklemeye devam ediyor. Öte yandan azalarak da olsa devam eden merkez bankaları taleplerine tüm dünyada eklenen fiziksel talep de buradaki yukarı yön beklentimizi desteklediğinden pozisyonumuzu tutmaya devam ediyoruz.

Sabit Gelirli TL varlıklarlar:

TCMB’nin hizmet enflasyonundaki katılığın enflasyon üzerinde risk yaratmaya devam ettiği ve gerekirse para politikasının sıkılaşabileceği mesajlarına rağmen piyasalar ekonomideki yavaşlama nedeniyle yılın son çeyreğinde faiz indirimlerine başlanmasını bekliyor. Yılın son çeyreğinde beklenen faiz indiriminin sınırlı kalacağı ve Türk lirası faizlerinin hala cazip seviyelerde olduğu görüşüyle, portföyümüzdeki oranını yükseltiyoruz.

BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı! BofA, bugün açık ara o hisseyi topladı! BofA'dan o hissede 800 milyon TL'lik yüklü satış! BofA'dan o hissede 1.6 milyar TL'lik yüklü satış! Manipülasyon operasyonuna neden olan hisse belli oldu Günün önemli şirket ve sektör haberleri