Anadolu Efes’ten önemli açıklama

Anadolu Efes’ten KAP’a şirket paylarının bir kısmının bir aracı kurum  tarafından talep toplama suretiyle borsa dışı pazarda satılması haberleriyle ilgili açıklama geldi.

Anadolu Efes, Şirketimiz paylarının bir kısmının bir aracı kurum  tarafından talep toplama suretiyle borsa dışı pazarda satılmasıyla  ilgili medya kaynaklarında çeşitli haberler bulunduğunu, bu konuda kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığını bildirdi.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimiz paylarının bir kısmının bir aracı kurum tarafından  talep toplama suretiyle borsa dışı pazarda satılmasıyla ilgili  medya kaynaklarında çeşitli haberler bulunmaktadır. Buna ilişkin  gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketleriyle ilgili  olarak, mevcut durum itibariyla Şirketimiz tarafından kamuya  açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır."

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Koton'un halka arz sonuçları açıklandı BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler