ARD Bilişim için gong yarın çalacak

ARD Grup Bilişim Teknolojileri payları 6 Şubat'ta "ARDYZ.E" kodu ile Ana Pazar'da (Grup 1) işlem görmeye başlayacak. Şirket hissesi için belirlenen fiyat 5,30 lira olarak belirlendi.

ARD Grup Bilişim Teknolojileri payları 6 Şubat'ta "ARDYZ.E" kodu ile Ana Pazar'da (Grup 1) işlem görmeye başlayacak.

BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Sermaye Piyasası Kurulunun 16/01/2020 tarihinde onayladığı izahname çerçevesinde Borsa Birincil Piyasa'da halka arzı gerçekleştirilen ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.'nin, 22.000.000
TL nominal değerli sermayesini temsil eden payları Kotasyon Yönergesinin 8'inci maddesi uyarınca kota alınmış olup, halka arz edilen 7.500.000 TL nominal değerli payları 06/02/2020 tarihinden itibaren 5,30 TL/pay baz fiyat ve "ARDYZ.E" kodu ile Ana Pazar'da (Grup 1) işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 500.000 TL olarak belirlenmiştir.

Payların halka arzına ilişkin izahname ve tasarruf sahiplerine satış duyurusu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanmaktadır."

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Koton'un halka arz sonuçları açıklandı BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı Son 5 halka arzın en çok kazandıranı o hisse oldu Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot verir?