Astor Enerji 135 milyon TL'lik 3 iş aldı

Astor Enerji, biri Türkmenistan, biri İspanya diğeri de yurt içinde özel bir firmayla olmak üzere 3 ayrı sözleşme imzaladı.

Astor Enerji'den konuyla ilgili yapılan KAP açıklaması şöyle:

"Şirketimiz,

Türkmenistan' da yerleşik özel bir firma ile 1.160.900.- EUR (Birmilyonyüzaltmışbindokuzyüz Avro - 24.192.691.- TL. YirmidörtmilyonyüzdoksanikibinaltıyüzdoksanbirTürkLirası - TCMB Satış Kuru alınmıştır.) tutarında "Güç Transformatörü ve Dağıtım Transformatörü" sözleşmesi imzalanmıştır.

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,"

Diğer atılan KAP ise şöyle:

"Şirketimiz,

Yurt içinde yerleşik özel bir firma yurt dışına gönderilmek üzere ile 3.419.200.- USD (Üçmilyondörtyüzondokuzbinikiyüz Amerikan Doları - 71.254.760.- TL Yetmişbirmilyonikiyüzellidörtbinyediyüzaltmış TL - TCMB Döviz Satış Kuru alınmıştır.) tutarında "Güç Transformatörü" sözleşmesi imzalanmıştır.

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız."

Şirketten son yapılan KAP açıklaması ise şöyle:

Şirketimiz,

"İspanya' da yerleşik özel bir firma ile 1.900.000.- EUR (BirmilyonyüzdoksanyedibinAvro - 39.595.240.- TL. OtuzdokuzmilyonbeşyüzdoksanbeşbinikiyüzkırkTürkLirası - TCMB Satış Kuru alınmıştır.) tutarında "Güç Transformatörü" sözleşmesi imzalanmıştır.

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız."

BofA'nın dün en çok alım yaptığı 5 hisse BofA dün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor Bugün hareketlenmesi muhtemel 5 hisse