Aygaz, SPK'ya başvuruda bulundu

Aygaz, borçlanma aracı ihracı için SPK'ya başvuruda bulunduğunu açıkladı. İhraç işleminde aracı kurum olarak Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye karar verildiği bildirildi.

Aygaz A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklama şu şekilde;



Yönetim Kurulumuzun 16.02.2015 tarihli kararıyla, Şirket Esas Sözleşme'sinin 7. Maddesinde yer alan yetkiye istinaden, Şirketimizin; 300.000.000 TL (üçyüz milyon Türk Lirası) tutara kadar, 3 yıl vadeyi aşmayacak şekilde, bir veya birden fazla defada ve yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara ve/veya tahsisli olarak satılmak üzere borçlanma aracı ihraç etmesine karar verilmiş olup, bu kapsamda; İhraç işleminde Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin aracı kurum olarak kullanılmasına karar verilmiş ve ihraç edilecek tahvillere ilişkin ihraç belgesinin onaylanması amacıyla T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur. 


İş bu açıklamamızın İngilizce çevirisi aşağıda yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti İşlem göreceği tarih belli oldu Yabancı bir haftadır bu hisseleri topluyor!