Aynı paraya hangi ev ?

Business Insider dergisi "Aynı paraya hangi ülkeden nasıl bir ev satın alınabilir" sorusundan yola çıktı ve ilginç bir çalışmaya imza attı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden 15 şehir belirledi ve aynı bedele sahip olunabilecek evleri görüntüledi.

Aynı paraya hangi ülkeden nasıl bir ev satın alınabilir

Business Insider dergisi "Aynı paraya hangi ülkeden nasıl bir ev satın alınabilir" sorusundan yola çıktı ve ilginç bir çalışmaya imza attı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden 15 şehir belirledi ve aynı bedele sahip olunabilecek evleri görüntüledi. Bazılarında bir apatman dairesi alınabilirken bazı şehirlerde ise havuzlu lüks bir evin sahibi olabilirsiniz. Aralarındaİstanbul'un da bulunduğu o şehirler ve 1 milyon dolarınız olsa sahip olabileceğiniz evler... Cape Town, Güney Afrika'nın en büyük şehri - Fiyat: $981,510 U.S. (10,500,000 Güney Afrika Randı) Bu şehirde 5 odası, barı, özel sinema salonu olan bir dağ evine sahip olabilirsiniz.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Koton'un halka arz sonuçları açıklandı BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı Son 5 halka arzın en çok kazandıranı o hisse oldu Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot verir?