'Bankacılık sektörüne olan güveni gösteriyor'

BBVA, Borsa İstanbul’da işlem gören ve kendi sahipliğinde bulunmayan Garanti Bankası hisselerinin %50,15 oranındaki gönüllü paylar için pay alım teklifinde bulunduğunu duyurdu. Bu duyuru ile eş zamanlı olarak BBVA Grup CEO’su Onur Genç de Garanti BBVA çalışanlarına yönelik bir video mesajı yayınladı. 

Garanti BBVA’nın ana hissedarı BBVA bugün, Borsa İstanbul’da işlem gören ve kendi sahipliğinde bulunmayan %50,15 oranındaki gönüllü paylar için pay alım teklifinde bulunmasıyla ilgili bir kamuoyu duyurusu paylaştı. 

Bu duyuru ile eş zamanlı olarak BBVA Grup CEO’su Onur Genç de Garanti BBVA çalışanlarına yönelik bir video mesajı yayınladı. 

Genç, video mesajında bu teklifin BBVA Grubu için öneminin, Türkiye’ye, bankacılık sektörüne ve Garanti BBVA’ya duyulan güvenin altını çizerken. Garanti BBVA’nın başarılı performansı için tüm çalışanlara teşekkür etti. 

Kaynak: Foreks

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Koton'un halka arz sonuçları açıklandı BofA, o hissede yüklü alım yaptı Son 5 halka arzın en çok kazandıranı o hisse oldu Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot verir? O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı