BBVA'nın Garanti Bankası'ndaki payı yüzde 49,85 oldu

Garanti Bankası ile BBVA arasında yapılan hisse devir işlemleri tamamlandı. Garanti Bankası'nda BBVA'nın toplam payı yüzde 49,85'e çıktı. Doğuş Grubu veBBVA S.A. devralma işleminin tamamlanması sonrasında açıklamada bulundular. T. Garanti Bankası A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "Bankamız hisselerinin devir işlemlerine ilişkin olarak hissedarlarımız tarafından gönderilen açıklamalara aşağıda ver yerilmektedir. Doğuş...

Doğuş Grubu ve BBVA S.A. devralma işleminin tamamlanması sonrasında açıklamada bulundular.



T. Garanti Bankası A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "Bankamız hisselerinin devir işlemlerine ilişkin olarak hissedarlarımız tarafından gönderilen açıklamalara aşağıda ver yerilmektedir.

  

Doğuş Grubundan Gelen Açıklama:

  

21 Şubat 2017 tarihinde yapılan duyuruda belirtildiği üzere, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria S.A.(BBVA)'nın Doğuş Grubu'ndan satın almak üzere anlaşmaya vardığı T. Garanti Bankası A.Ş.'nin  çıkarılmış toplam sermayesinin %9,95'ini temsil eden payların BBVA'ya devri, ön şartların gerçekleşmesiyle tamamlanmış bulunmaktadır.

  

BBVA S.A.'dan Gelen Açıklama:

  

Piyasaya 21 Şubat 2017 tarihinde açıklanan pay alım sözleşmesi tahtında ve bu sözleşmedeki tüm ön şartların yerine getirilmesinin ardından, bugün itibariyle, BBVA, Türkiye Garanti Bankası A.Ş.'nin toplam çıkarılmış sermayesinin %9,95'inin devralınmasını tamamlamış ve dolayısıyla Garanti Bankası'nda BBVA'nın toplam payı %49,85'e çıkmıştır" denildi.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti Yabancı gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Bugün hareketlenmesi muhtemel 4 hisse Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor