Borsa İstanbul’da “MOBTL” koduyla işlem görmeye başladı

Paylarının yüzde 20,29’sının halka arzını tamamlayan Mobiltel, bugün Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Hisse açılışta yüzde 2 primlense de şu dakikalarda halka arz fiyatının altında alıcı buluyor.

Paylarının yüzde 20,29’sının halka arzını tamamlayan Mobiltel, bugün Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı.

18-19 Kasım 2021 tarihlerinde sabit fiyatla talep toplama ve satış yöntemiyle ihraç edilen Mobiltel paylarına 3 kat talep geldi ve şirketin halka arz büyüklüğü 332.800.000 TL oldu.

Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, bugün itibarıyla Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Şirket payları, Yıldız Pazarda "MOBTL " kodu ile işlem görüyor.

Halka arz fiyatının 1.60 TL olduğu ihraçta halka arz büyüklüğü 332.800.000 TL olurken, İnfo Yatırım aracılığıyla gerçekleştirilen halka arza katılım sağlayan yatırımcı sayısı 33.000 üzerinde gerçekleşti. İhraç sonrası halka açıklık oranı ise yüzde 20,29 oldu.

Hisse açılışta yüzde 2 primlense de şu dakikalarda halka arz fiyatının altında alıcı buluyor

BofA'nın dün en çok alım yaptığı 5 hisse BofA dün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı BofA'nın geçen hafta aldığı 2 hisse dikkat çekti BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı