Citi'ye göre hissedeki boğa rallisi devam edebilir

Citigroup Inc.’in varlık yönetim birimi yöneticisi Andy Sieg, hisse senedi piyasasındaki boğa rallisinin "biraz daha ilerleme alanı" olduğunu belirtti.

Citigroup Inc.’in varlık yönetim birimi yöneticisi Andy Sieg, hisse piyasasındaki boğa rallisinin "biraz daha ilerleme alanı" olduğunu söyledi.

Sieg, bankanın bu yıl varlıklı müşterilerden rekor düzeyde para topladığını ve piyasada bir "dönüm noktası"görmediklerini belirtti. Kazanç beklentilerinin güçlü olduğunu, varlıklı yatırımcıların önemli miktarda nakdi hâlâ beklemede tuttuğunu ve bu nedenle aşağı yönlü koruma sağlayan ürünlerle piyasaya giriş fırsatlarını değerlendirdiklerini ifade etti.

S&P 500 endeksi Kasım ayında yaklaşık %2 düşerek mart ayından bu yana en zayıf performansını gösterirken, özellikle büyük teknoloji hisselerindeki satış dalgası yapay zekü değerlemeleri üzerindeki tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Sieg'in yönetimindeki varlık yönetimi birimi, son dönemde kredi ağırlıklı yapıdan uzaklaşıp yatırımlara yönelirken, üçüncü çeyrekte müşteri yatırım varlıkları yıllık bazda yaklaşık %14 arttı. Yılın ilk dokuz ayında toplam 37.1 milyar dolar yeni giriş kaydedildi ve üçüncü çeyrek tüm zamanların rekoru oldu.

Asya, büyümenin en güçlü olduğu bölge hâline gelirken, üçüncü çeyrekte rekor girişler görüldü. Sieg, bölgedeki özel bankacıların primlerinin artacağını belirtti. Banka, Asya’da yaklaşık 200.000 dolar varlığa sahip müşterileri hedefleyen Citigold işinden çıkmayı planlamadığını ve bu işe “%100 bağlı” olduğunu açıkladı.

BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı! BofA, bugün açık ara o hisseyi topladı! BofA'dan o hissede 800 milyon TL'lik yüklü satış! BofA'dan o hissede 1.6 milyar TL'lik yüklü satış! Manipülasyon operasyonuna neden olan hisse belli oldu Günün önemli şirket ve sektör haberleri