Dinamik Isı Yalıtım Malzemeleri'nin halka arzına onay

Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Dinamik Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin halka arz başvurusunu onayladı. Öte yandan halka arz satış fiyatı 3,52 TL olarak belirlendi.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Şirket sermayesinin 16 milyon TL'den 24,7 milyon TL'ye bedelli artırımı sırasında oluşan 8,7 milyon TL pay halka arz edilecek.

Halka arz satış fiyatı 3,52 TL olarak belirlendi.

Açıklamada,

"Kurulumuzun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği uyarınca,  halka arz edilecek payların nominal değerinin yüzde yirmi beşine  tekabül eden 2.175.000 TL nominal değerli paylar da satışa hazır bir  şekilde bekletilmekte olup, söz konusu paylar, Şirket paylarının  borsada oluşacak işlem fiyatının, halka arz fiyatının %25’inden fazla  yükselmesi durumunda izahnamenin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayım  tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde borsada satılabilecektir." denildi.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı Yabancı gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Bugün hareketlenmesi muhtemel 4 hisse Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor BofA bugün açık ara o hisseyi topladı